Espen P. A. Lervaag

– Jeg liker jo å tro at jeg bedriver kunst (...)

Redaksjonen, 17.02.2022

Espen PA Lervaag

Espen P. A. Lervaag (Foto: Privat)

Født 1977, bor i Sørumsand.

Hva holder du på med nå?

Jeg har tre konkrete drama/seriekonspeter i loopen akkurat nå. En humorserie, en horrorserie og et bekmørkt humordrama. To signert på kanal, og en som jeg håper finner veien til forprosjekt ganske snart.

Hvordan ser arbeidsplassen din ut?

Nå har det jo vært mye hjemmekontor på folk, men jeg har gjennom hele pandemien klart å holde skriverommet mitt aktivt. Er veldig takknemlig for det. Et bord, noen stoler, en tavle og post-it lapper så har jeg alt jeg trenger.

Og kaffetrakter, herregud, vi må ikke glemme det viktigste.

Din største kunstopplevelse?

Jeg liker jo å tro at jeg bedriver kunst, og i den grad det er riktig så er det uten tvil da Anonymous Content, Paramount TV og Netflix kjøpte vårt lille hjertebarn MANIAC og laget en amerikansk versjon av den. Da jeg så de første episodene av den serien i New York sto verden litt stille.

Hvilket ord mangler i den norske ordboken?

Jeg så på serien Solsidan at de lanserte ordet Uninfluencer. Et ord man kan bruke på influencere uten suksess. Det ordet likte jeg og med mengden influencere vi har i kongeriket uten særlig innflytelse synes jeg ordet fortjener sinn plass i ordboken.

Hvilket medlem går pinnen til?

Jeg tenkte å kaste pinnen videre til Hedda Mjøen. De gangene jeg har pratet med henne så har jeg alltid tenkt at hun er jæskla flink så jeg er spent på hva hun holder på med nå.