Dramatisk SOFA på Figurfestspillene i Tønsberg

28. januar tar vi med oss sofaen til Tønsberg! I samarbeid med Figurfestspillene ønsker vi velkommen til årets første SOFA-samtale - med fokus på dramatikk for figurteater.

Redaksjonen, 05.01.2024

Dramatisk Sofa 28januar2024 final

(F.v.) Thorleif Linhave Bamle (Foto: Kristin Bengtson), Aina Villanger (Foto: Baard Henriksen), Kaveh Ayreek (Foto: Jan Holden) og Fredrik Brattberg (Foto: Renata Obadalkova)

TEMA: Figurteaterdramatikk
SAMTALELEDER: Thorleif Linhave Bamle
STED: Papirhuset Teater, St. Olavs gt. 16B, 3126 Tønsberg
TID: 28. januar, kl. 17
PRIS: Gratis!

Dramatikerne i sofa-panelet har levert sterke og viktige scenetekster for figurteater:

Fredrik Brattberg

er en stor dramatiker ute i Europa. Hans figurteatertekster representerer noe nytt i forfatterskapet og gjør ham tilgjengelig for et større publikum.

Aina Villanger

er forfatter - med et poetisk forfatterskap. Hennes språklige bilder knytter seg til de visuelle bildene.

Kaveh Ayreek

er teater- og filmskaper fra Afghanistan. Han kom til Norge som friby-forfatter for to år siden (Bergen), og hans første teaterproduksjon i Norge, Stille by, har urpremiere samme dag som SOFA-samtalen.

Til å lede samtalen er en teatersjef som utpeker seg med interesse for og satsning på figurteater: Teatersjef ved Teater Innlandet, Thorleif Linhave Bamle.

Dramatisk SOFA er en SOsial og FAglig arena der vi inviterer dramatikere og manusforfattere til sofaen for å prate om interessante prosjekter og temaer. Det er åpent for alle, enten du bare vil treffe kollegaer over en øl eller få med deg samtalen som foregår på scenen.

Årets første Dramatisk SOFA er en co-produksjon med Figurfestspillene i Tønsberg!

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men meld deg gjerne på via Facebook-arrangementet vårt >>