Astrid Hamran Storrusten blir Generalsekretær i Dramatikerforbundet

Storrusten har vært ansatt som juridisk rådgiver i Dramatikerforbundet siden våren 2020, og tiltrer stillingen som Generalsekretær fra 1. mars i år. Stillingen er øverste administrative leder i forbundet og rapporterer til Forbundsleder.

Redaksjonen, 04.02.2022

620x360 Astrid H Storrusten

Astrid Hamran Storrusten (Foto: Marie Roksund)

– Det blir spennende å ta fatt på rollen som Generalsekretær, sier Storrusten. Forbundet vokser stadig, det er mange utfordringer å ta tak i både nasjonalt og internasjonalt, og vi skal snart skifte ledelse etter 10 år med Monica Boracco ved roret. Fremover tror jeg det blir viktig å sørge for godt samarbeid mellom administrasjon og nytt styre. Jeg håper også å bidra til at vi kan få enda bedre systemer for sakshåndtering og arkivering, så vi kan ivareta kunnskap og sikre mer strømlinjeformede prosesser i administrasjon, styret og utvalg. Som leder er jeg opptatt av god kommunikasjon internt, at vi prioriterer riktig, og sikrer grundige, men effektive arbeidsprosesser.

– I Astrid Hamran Storrusten får vi en kunnskapsrik, grundig og energisk GS med en genuin interesse for våre bransjer. Vi er heldige som har fått henne, og jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre en glimrende jobb som nærmeste rådgiver for ny forbundsledelse, sier Monica Boracco.

Før Astrid Hamran Storrusten kom til Dramatikerforbundet jobbet hun som fullmektig i Wikborg Reins digitaliserings- og teknologiteam. Som Generalsekretær i Dramatikerforbundet vil hun fortsatt virke som jurist, og får også ansvar for forbundets forhandlinger i samarbeid med Forbundsleder.

Hvis du lære mer om Astrid Hamran Storrusten, kan du lese dette intervjuet fra 2020